Activiteiten (Toernooien, stages, etc) Stichting Topsport

Nationale Budodag 2015 - ouders - volwassen

Datum 10 mrt 2015
Tijdstip 09:00 uur
Locatie Sportcentrum Papendal.

Inschrijving Nationale Budodag 2015 geopend. Op zaterdag 28 maart vindt alweer de derde editie van de Nationale Budodag plaats op het Olympische Sportcentrum Papendal.

Er staan verschillende inschrijfformulieren op de site i.v.m Ideal betalingen . 
Dit voor de verschillende groepen  - kijk welke voor u de bedoeling is 

Volwassenen       € 20,00     
-12 jaar              € 10,00
-15 en -18 jaar   € 10,00

Ouders deelnemers    € 20,00
Ouders deelnemers (alleen toegang als publiek)   € 5,00


 

Hét budofeest in Nederland kent ook dit jaar weer een bijzonder uitgebreid en afwisselend programma.
Het hele programma bekijken ?


Wij zijn trots op de medewerking van Jessica Gal, Grim Vuijsters, Mario den Edel, Carola Uilenhoed, Edith Bosch en onze eigen topjudoka’s (selectie EK judo 2015) aan deze dag. Bijzonder is ook de komst van twee Japanse grootheden in het kata, Komata sensei (8e dan Kodokan) en Yano sensei (6e dan Kodokan).
 

De Nationale Budodag

 
De Nationale Budodag laat jaarlijks honderden kinderen genieten van alles wat de budosport te bieden heeft. Ook uw kind zal gegarandeerd een fantastische dag beleven. Voor het eerst bieden we speciaal voor ouders van deelnemende kinderen een afwisselend nevenprogramma aan, waarin ook tijd is opgenomen om de activiteiten van uw kind te bezoeken. 
 

Speciaal programma voor ouders van deelnemers


Nieuw op het programma is het onderdeel 'ouders deelnemers'. Veelal zien we ouders urenlang op de tribune zitten, kijkend naar de activiteiten van hun kind. Met het speciale programma voor ouders van deelnemende kinderen willen we deze ouders ook een mooi programma aanbieden. We bieden hen daarom een les ‘kennismaken met budo’ aan, gegeven door leraar Maurice Orth. In de middag maakt deze groep deelnemers een fietstocht door het Gelders landschap.

Dagvoorzitter op 28 maart is wereldkampioen judo, Ruben Houkes. “Ik ben vereerd deze editie op te mogen treden als dagvoorzitter. De afgelopen twee edities heb ik met veel plezier en belangstelling gevolgd. Er is met de Nationale Budodag echt iets heel moois ontstaan voor alle budoliefhebbers.”

Of je nu aikidoka, jiujitsuka of judoka bent, jong of wat ouder, actief op de mat of juist naast de mat; de Nationale Budodag heeft iedere budoliefhebber veel moois te bieden!

Het programma 

Klik  hier voor uw programma - schema2.jpg

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 20,-
Terug naar boven