Judo Tournament

Uitnodiging 1e Tom van der Kolk Judo TournamentHierbij nodigen wij jullie uit voor het 1e Tom van der Kolk Judo Tournament, een kind– en (groot)oudervriendelijk toernooi voor de beginnende en recreatieve judoka.

Wat:
1e Tom van der Kolk Judo Tournament (JBN2017-0089)

Waar:
Sporthal Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL te Alkmaar

Wanneer:
27 mei 2017

Hoe laat:
We gaan het toernooi in blokken van maximaal 1 uur inrichten waarbij de prijsuitreiking direct op de mat is. De weegtijden zullen een week voor aanvang op onze site (www.topsporttomvanderkolk.nl/jt) staan en rondgestuurd worden.

Wie:
Dit toernooi is voor judoka’s van 2012 t/m 2003. De judoka’s worden ingedeeld in poules waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd, gewicht, band en niveau. We vragen de clubs nadrukkelijk om geen wedstrijd judoka’s in te schrijven(2005—2003). Voor deze laatste groep geldt ook dat tot en met de oranje band er geen verwurgingen worden toegestaan.

Kosten:
Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 per deelnemer en dient gelijktijdig bij de inschrijving te worden voldaan.

Inschrijving:
Inschrijven kan tot en met 13 mei 2017 of totdat het maximum aantal van 500 judoka’s is bereikt. De inschrijving kunt u eenvoudig doen door een e-mail te sturen naar judo@topsporttomvanderkolk.nl met daarin de ingevulde bijlage (naam, leeftijd, kyu, gewicht en clubnaam).

Betaling:
Na betaling van het totale bedrag op rekeningnummer NL78RABO0149891490 (Rabobank), met vermelding van Judo Tournament, de sportschool en het aantal deelnemers, is de inschrijving definitief.

Systeem:
Wij gebruiken een poulesysteem en streven ernaar om iedere judoka (minimaal) 3 tot (maximaal) 5 potjes te laten judoën.

Bijzonderheden:
(groot)ouders mogen rondom de judomat kijken. Iedere judoka krijgt een prijs. De prijsuitreiking is per poule aan de mat. De coaches krijgen gratis koffie en thee.

Aansprakelijkheid:
De Stichting Topsport en het Sportinstituut Tom van der Kolk zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, diefstal of ongevallen, in welke vorm dan ook, op deze wedstrijddag.

Laatste nieuwsHier vindt je het laatste nieuws over het 1e Tom van der Kolk Judo Tournament.


7-10-16 Inschrijving
Het toernooi is ingeschreven bij de JBN en heeft nummer JBN2017-0089 gekregen. Het begin is er....

03-11-16 Goedkeuring
De toestemming van de JBN is binnen en de uitnodigingen zijn verstuurd.

10-02-17 Nieuwe locatie
De locatie is verplaatst naar de Sporthal Hoornse Vaart.
 
1e Tom van der Kolk Judo Tournament
Terug naar boven