Lid worden van de Stichting Topsport


Vul onderstaand fomulier in om je aan te melden als lid van de Stichting Topsport Tom van der Kolk en profiteer van alle voordelen die daar bij horen. Je krijgt daarna een bevestigingsmailtje, om je inschrijving definitief te maken moet je deze alleen nog even doorsturen naar donateur@topsporttomvanderkolk.nl. Om in te loggen heb je een wachtwoord nodig, kies daarom linksbovenin op "Wachtwoord vergeten" en vul daar het email adres in van je aanvraag. Je krijgt dan een email toegestuurd met een link naar de site om je wachtwoord zelf aan te passen.

Wij proberen als Stichting Topsport alle sporters en ouders / begeleiders maximaal te ondersteunen. Om dit mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van sponsoren en donateurs. Aarzel dan ook niet om lid te worden. Naast de vele voordelen (korting in de webshop, korting op sommige toernooien, vervoer en verblijf) wordt uw bijdrage ook gebruikt voor het talent ontwikkel programma, coaches op de toernooien en natuurlijk dit platform. Voor meer informatie, kijk vooral op de site.

Kies voor de optie "ik meld mij aan als actielid" als je nog geen wedstrijden doet maar wel alles wilt weten van je sport en ook van de voordelen gebruik wilt maken. Ben je al een wedstrijd sporter? Kies dan voor de optie "Ik meld mij aan als lid". Voor meer toelichting, kijk op de FAQ pagina of klik op deze link.

Let op! Als u op deze site opzegt, dan zegt u alleen uw donateurschap van de stichting op, niet uw sportschoolabonnement! Indien u uw sportschool abonnement wilt opzeggen, dan dient dat persoonlijk aan de balie van de sportschool te geschieden.

 
Lid worden
 
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Trainingslocatie

Bankgegevens

*
*
*

Ben je al lid van een bond? vul dan onderstaande gegevens in.

Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Terug naar boven