Nieuws

GROTE CLUBAKTIE 2019

04 september 2019
www.topsporttomvanderkolk.nl

De Grote Clubactie start dit jaar op zaterdag 14 september.

Dan mag gestart worden met het verkopen van de loten.
Het doel van de Grote Clubactie is dat verenigingen en stichtingen door verkoop van de uit de Grote Clubactie boekje extra inkomen krijgen die zij kunnen besteden aan activiteiten voor hun leden.
 
Van judoka’s en karateka’s  verbonden aan Topsport Tom van der Kolk wordt verwacht dat zij een actieve bijdragen leveren aan deze actie. De inkomsten uit de Grote Clubactie zijn voor Stichting Topsport Tom van der Kolk. De stichting is opgericht om jeugdsporters te ondersteunen.
 
Uit de stichting worden activiteiten georganiseerd (o.a. trainingskamp Ommen, strandtraining), de coaches krijgen een vergoeding uit de stichting wanneer zij mee gaan naar wedstrijden.
Het is heel belangrijk om inkomsten te hebben om alle activiteiten te kunnen blijven doen.

 

Hoe werkt het?

De jeugdsporters verkopen aan de deur loten voor de Stichting. Het boekje met loten krijgt elke judoka of karateka van zijn trainer in de week voorafgaande aan de actie. De actie kent een looptijd van enkele weken. Aan het eind van de actie wordt het boekje ingeleverd bij de trainer. Het is belangrijk dat naam en trainingslocatie op het boekje staat.
 
Elke jeugdsporter die mee doet aan de actie verdiend zelf eveneens geld door loten te verkopen.
Voor elk verkocht lot krijgt de jeugdsporter €0,50 cent. Hoe meer loten verkocht worden hoe groter het eigen zakgeld.
 
Daarnaast krijgen de top 3 topverkopers een bonus
Nummer 1          : € 25,00
Nummer 2          : € 15,00
Nummer 3          : € 10,00
 
Het zakgeld wordt op een van te voren vastgestelde dag uitbetaald. Wanneer je er niet bent gaat het zakgeld naar de stichting. Voor het zakgeld uitkeren in Heerhugowaard zal een bestuurslid op de vastgestelde dagen aanwezig zijn. Ook hier geldt niet kunnen ophalen, dan gaat het geld naar de stichting.
 

Werkwijze verkopen loten

  1. Kopers bestellen een aantal loten en vullen hun bankrekeningnummer is. Let goed op dat alles is ingevuld anders kan er geen incasso plaats vinden.
  2. Betaling van de loten kan alleen via incasso
  3. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan
  4. Geef een deursticker als je loten hebt verkocht en geef tevens een bedankbriefje die in het boekje zit


 

27 januari 2020
Dit is een test
 
www.topsporttomvanderkolk.nl

Niet kunnen inloggen

10 oktober 2019
Kunt U niet inloggen ? Dan heeft U waarschijnlijk onze nieuws brief donateur gemist. U kunt deze alsnog lezen en invullen. Druk… Meer >
 
Terug naar boven