Contractvormen & Donaties


De volgende vormen van sponsoring zijn mogelijk:
 

1. Contractvormen

De onderstaande contractvormen worden standaard aangemaakt en worden daarna samen met u op maat gemaakt voor wat betreft de wederzijds verplichtingen. 
  • 1-jarig algemeen contract, u sponsort hiermee de Stichting Topsport in het algemeen. Dat wil zeggen dat uw sponsor bijdrage voor meerdere doeleinden zal gaan worden ingezet;
  • Meerjarig algemeen contract, u sponsort hiermee de Stichting Topsport in het algemeen. Dat wil zeggen dat uw sponsor bijdrage voor meerdere doeleinden zal gaan worden ingezet;
  • Enkelvoudig Product Contract, u sponsort hiermee een specifiek product (evenement, team, materiaal, etc).
Voor meer informatie en toelichting, kijk vooral eens in onze onze Brochure en Batalogus.
 

2. Donaties & Schenkingen


a. Vriend van de Stichting, u draagt de sporters een warm hart toe als ouder, grootouder, familie of vriend en wilt ook zelf op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt of zelfs artikelen uit onze webshop bestellen. Speciaal voor u hebben wij een "Vriend van de Stichting" mogelijkheid.

Voor € 48,- per jaar sponsort u niet alleen de Stichting Topsport maar kunt ook op onze site inloggen met uw eigen account, het nieuws volgen, weten welke activiteiten er zijn en natuurlijk de verrichting van uw sporter volgen. Dit zonder gedoe van een sponsor contract of dat uw naam bekend wordt gemaakt. U bepaalt zelf wanneer u wilt opzeggen (on-line).

Daarnaast krijgt u (5%) korting in de webshop op alle artikelen en u bepaalt zelf wanneer u wilt opzeggen, on-line. Als u op het sponsor formulier kiest voor de sponsor uiting "Vriend van de Stichting" dan nemen wij contact met u op.

b. Eenmalige gift of schenking,u wilt graag een bijdrage leveren aan de ambitie van onze sporters maar niet het gedoe hebben van een contract of dat eventueel uw naam bekend wordt gemaakt. Ook voor u hebben wij een passende oplossing. Als u op het sponsor formulier kiest bij de sponsor uiting "Schenking", dan nemen wij contact met u op om het samen met u te regelen.

De Stichting Topsport Tom van der Kolk heeft een ANBI status aangevraagd zodat dit voor u mogelijk een belastingvoordeel kan opleveren.

 

Sponsor Brochure    |    Sponsor Catalogus 
Terug naar boven