Over de Stichting Topsport

 

 
 
Op 13 juni 2002 is door initiatiefnemer Tom van der Kolk, een aantal ouders, trainers binnen het Sport Instituut en diverse deskundigen op het financiele, commerciële en communicatieve vlak gekozen voor een stichtingsvorm. Het initiatief destijds om jonge talentvolle sporters van het Sport Instituut Tom van der Kolk (financieel) te ondersteunen door de Stichting Topsport, in hun streven de nationale en zelfs internationale top te behalen, is een succes gebleken. De Stichting Topsport is verheugd over de resultaten die er door de wedstrijdsporters tot op heden zijn behaald.
 
Uiteindelijk zijn het de prestaties van al deze talenten die tot de verbeelding spreken van anderen, zodat er op den duur een steeds groter wordende groep judoka´s en karateka´s elkaar stimuleren op weg naar de top. Een (soms) lange en zware weg waar de nodige (financiële) hulp naast alle eigen trainingsarbeid best welkom is.

Het bestuur van de Stichting Topsport wil er wel met klem op wijzen dat de ondersteuning die er geboden wordt niet uitsluitend naar de toppers van de judo- en karate afdeling zal gaan. Alle talentvolle budosporters (zowel Judo, Karate als Jiu-Jitsu) in alle leeftijden komen hiervoor in aanmerking. De Wedstrijd Commissies van de Stichting Topsport en de Technische Staf van het Sport Instituut spelen daarin een belangrijke adviserende rol om gemotiveerde en talentvolle sporters te kunnen laten doorgroeien naar een hoger niveau. Want alle jeugdige sporters hebben elkaar nodig en kunnen elkaar stimuleren om samen de hoogste top te bereiken.

Tot op heden heeft de Stichting Topsport de nodige financiële resultaten mogen noteren. Dankzij de sporters zelf is er al weer enige jaren met succes deelgenomen aan de Grote Club actie en verder hebben al veel mensen binnen en buiten het Sport Instituut zich aangemeld als donateur van de stichting. Diverse sponsors hebben in het verleden de vorm van drukwerk en het ontwerp van de nieuwe huisstijl  een bijdrage geleverd en/of zal dit blijven doen.

Op deze site vindt u alle informatie over de sporters en de Stichting Topsport.

Voor vragen, sponsoring, donaties of gewoon omdat u ook bij deze club wilt horen: alles kan via deze site geregeld worden. Wilt u liever persoonlijk contact? Kom dan naar het Sport Instituut of mail ons. U kunt ons vinden via de contact pagina.
Terug naar boven