Activiteiten (Toernooien, stages, etc) Stichting Topsport

District Kampioenschappen -15

Datum 26 feb 2017
Tijdstip 08:00 uur
Locatie Sporthal De Walvis
Adres van Loenenlaan 1, Beverwijk
  • Aanbevolen Niveau Aspirant (-15) A-Sporter
  • Toernooi Kwalificatie B
  • Danpunten Ja
  • Hoofd Coach Tom van der Kolk
  • Meetmoment Ja
Gewichtswijzigingen kunnen TOT 16 februari doorgegeven worden via judo@topsporttomvanderkolk.nl


Hierbij nodigen we je uit om in te schrijven voor de District Kampioenschappen -15 op zondag 26 februari 2017. Ben je geboren in 2003, 2004 of 2005? Schrijf je dan snel in, de wedstrijd judoka's zijn verplicht om in te schrijven. Dit zijn de voorronden voor de Nederlandse Kampioenschappen -15 op zaterdag 11 maart 2017 in Eindhoven.

LET OP: De beste vier van iedere gewichtsklasse plaatsen zich voor het NK op 11 maart 2017!

 

Dames onder 15 jaar Individueel


Vrouwelijke judoka geboren in 2003, 2004, 2005

Minimale classificatie: 3e kyu.

Gewichtsklassen: -32 kg, -36 kg, -40 kg, -44 kg, -48 kg, -52 kg, -57 kg, -63 kg en +63 kg.

Heren onder 15 jaar Individueel


Mannelijke judoka geboren in 2003, 2004, 2005

Minimale classificatie: 3e kyu.

Gewichtsklassen: -34 kg, -38 kg, -42 kg, -46 kg, -50 kg, -55 kg, -60 kg, -66 kg en +66 kg.

Algemeen


weegtijd       08.45 – 09.30 uur (dames alle gewichten en heren de -34 en -38)
                   11.45 - 12.30 (heren overige gewichten)

aanvang       10.00 uur (dames alle gewichten en heren de -34 en -38)
                   13.00 (heren overige gewichten)


Bij de weging tonen:
  1. Bondspaspoort, volledig ingevuld (ook de graduaties) en voorzien van een goedgelijkende pasfoto;
  2. Geldige JBN Pas.
  3. Indien met in het bezit is van een bewijs van deelname aan danexamen (=oranje kaart) is er gelegenheid wedstrijdpunten voor het danexamen te behalen mits behaald op een tegenstander met minimaal de 2e kyu (blauwe band).

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 13,50
Aantal inschrijvingen: 9
Terug naar boven